Информация Турция.

08 Август 2016 г.
Във връзка със ситуацията в Турция, бихме искали да ви информираме следното:

Автобусните почивки до турските курорти на Емералд Травел и индивидуалните пътувания през изминалите седмици, се осъществиха и продължават да се осъществяват по план.

Нямаме повод да анулираме и планираните програми, тъй като обстановката в турските курорти е напълно спокойна, а и бъдещите резервации са достатъчно за осъществяването на същите.

Както знаете от 2013 г. насам, нашите самолетни чартърни вериги винаги са били с планирано прекъсване във високия сезон през юли и август и не сме имали анулации на полети породени от недостатъчен брой записани туристи. Последните ни чартърни полети до Анталия и Милас бяха на дата 05.07.2016, а следващите планирани са от 23.08.2016 до средата на октомври.

В тази връзка, всички потребители анулирали резервациите си за Турция, които до днес, 08.08.2016 не са избрали нито един от предложените варианти и не са изпратили подписано споразумение за пренасочване или прекратяване на договорите, да считат, че ще бъдат таксувани съгласно условията и сроковете описани в договорите за пътуване. При резервации тип „ранно записване” ще бъде удържан 100 % от платения депозит.

Също считано от днес 08.08.2016, всички бъдещи откази от пътуване, ще бъдат анулирани единствено и само по условията и сроковете съгласно договорите с потребителите.
Всички новини ›
ТОП
оферта
Кападокия 2018
Комбинирана програма със 7 нощувки
Отиване със самолет от София, връщане с автобус през Истанбул.